Link til rettede udsendelser

Rettelser til databasen - forkert stavede navne osv.

Redaktør: www.kimschumacher.dk

Besvar
Brugeravatar
MikkelBreiler
Indlæg: 1244
Tilmeldt: 07-06-2003 00:20:11
Geografisk sted: Ballerup
Kontakt:

Link til rettede udsendelser

Indlæg af MikkelBreiler »

Når man har rettet en udsendelse kan man oprette en post i denne gruppe og udover at skrive hvilke ændringer der er foretaget, også indsætte en URL til den rettede udsendelse.

Desværre viser vores site ikke den fulde URL til en udsendelse i adressefeltet, det ville gøre det nemt at indsætte dette som et link - men man kan tvinge browseren til at vise linket fuldt ud og derefter kopiere det ind i en besked.

Man kan for eksempel rette udsendelsen og når den er opdateret gå til forrige eller næste udsendelse og højreklikke på knappen til at gå tilbage igen og vælge "Åbn i et nyt vindue".
Har man klikket på "Næste", får man den næste udsendelse frem, og her højreklikker man på knappen "Forrige" og vælger "Åbn i et nyt vindue".
I adressefeltet på det nye vindue vil den fulde URL til den rettede udsendelse fremgå. Og den markeres op og kopieres ind hvis man har lyst.

Når man indsætter en URL i en post så gør man det bedst på en tom linie, og når den er indsat markerer man linket og vælger foroven at klikke på knappen yderst til højre hvor der står URL med streg under. Så kommer der HTML koder omkring linket så det virker korrekt når andre læser meddelelsen.

Man kan selvfølgelig også benytte listen over udsendelser på et år, og højreklikke på en udsendelse fx 23/1-1984, vælge "Åbn i et nyt vindue" og få et vindue med fuld URL for udsendelsen 23/1 1984 i dens adressefelt.

Eksempel:

http://www.kimschumacher.dk/index.php?p ... 0%26bi%3D1

-Mikkel
Besvar